Sollicitatieprocedure

 

Solliciteren

Je kunt op een vacature reageren door het digitale sollicitatieformulier in te vullen. Je krijgt per ommegaand een ontvangstbevestiging.
In de vacaturetekst staat regelmatig vermeld wanneer de sollicitatiegesprekken plaatsvinden. Hier kun je in je agenda rekening mee houden. Niet voor alle vacatures wordt een tweede gesprek gevoerd. Afhankelijk van de zwaarte van de functie kan een assessment deel uit maken van de procedure. Valt de keuze op jou, nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek.
 

Integriteit

De gemeente Nijmegen voert al geruime tijd een actief integriteitsbeleid, ook is er een gedragscode voor bestuurders en ambtenaren. Omdat integriteit zo belangrijk is voor de overheid, is het goed om zo helder mogelijk te zijn over welke gedrag daar bij hoort. De gedragscode wordt aan je uitgereikt als je in dienst treedt. Ook moeten alle nieuwe medewerkers de ambtseed afleggen.
 

Contact

Voor inhoudelijke vragen over een vacature, kun je contact opnemen met de leidinggevende die in de vacaturetekst wordt genoemd. Voor algemene vragen over de sollicitatieprocedure en over werken bij de gemeente Nijmegen kun je contact opnemen met bureau werving en selectie. Je kunt ook reageren via een open sollicitatie.
 
 

© Werken in Nijmegen